U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

JBR op de ITS beurs

1 juli 2018

Jubileum

Al 35 jaar adviseert JBR’er Kees van Biert de managers binnen de sleepbootsector. Hierdoor heeft hij een bijzondere positie binnen deze sector verworven.

Hét evenement voor de sleepbootwereld is de International Tug, Salvage & OSV Convention and Exhibition, kortweg ITS genoemd. Op deze tweejaarlijkse conventie komen de sleepbooteigenaren, -bouwers, -technici en toeleveranciers van over de hele wereld bij elkaar. Geen wonder dat Kees een trouwe bezoeker van de ITS conventie is en zich hier als een vis in het water voelt.

Maar Kees staat niet alleen in zijn advisering aan de sleepbootmarkt; JBR heeft een Maritiem en Offshore team dat gezamenlijk de sector adviseert. En dan is de sector groter dan alleen de sleepbootmarkt, ook havenautoriteiten, terminaloperators, zee- en binnenvaart, offshore dienstverleners, baggeraars, scheepswerven, toeleveranciers aan de maritieme industrie en opleidingsinstituten behoren tot onze klantenkring. De sleepbootmarkt heeft echter wel een speciaal plekje binnen JBR.

De ITS wordt elke keer op een andere locatie in de wereld gehouden. Dit keer was Marseille de ontmoetingsplaat voor de experts op het gebied slepen, bergen en offshore services.

 

Stand

Dit jaar ging niet alleen Kees naar de conventie, maar was JBR present met een eigen stand.

JBR op de ITS beurs

De stand fungeerde als ontmoetingsplaats voor de oude en nieuwe relaties van JBR. Onder het genot van een koffie, een wijntje of een biertje, konden zij de business bespreken. “Ontmoeten” was één van de redenen voor de stand op de beurs.

De andere reden voor de stand was de mogelijkheid om nader kennis te maken met het complete Maritiem en Offshore team van JBR. Naast Kees van Biert waren Ronald van Rijn, Caspar van der Geest, Rick ter Maat, Mirthe Lantman, Margo Blikman en Sonja Welbergen aanwezig. Omdat JBR een leidende rol heeft binnen de GMAP Maritime & Offshore Cluster was ook Ben Vree aanwezig in de rol van ambassador van dit cluster.

De stand was druk bezocht: voor een gesprek met één van de teamleden, voor een kopje koffie of een glaasje wijn en ook om de JBR-presentatie te bekijken met de ontwikkelingen in de maritieme en sleepboot sector en de JBR bedrijfsfilm.

 

Captain’s Dinner

Ter gelegenheid van Kees zijn 35-jarig jubileum als adviseur voor de sleepvaartindustrie had JBR een Towage Captain’s Dinner georganiseerd. Meer dan 50 captains of industry uit Europa, Azië, Zuid en Noord Amerika kwamen bij elkaar voor een informeel samenzijn. Op een prachtige locatie, het terras van het Sofitel Marseille Vieux Port met een adembenemende uitzicht op de oude haven van Marseille vond een geanimeerd diner plaats, waarbij de captains de uitdagingen in de sector bespraken.

JBR op de ITS beurs 1

Na drie dagen beurs met mooie gesprekken, nieuwe inzichten, fijne mensen en veel plezier kunnen we ons hele team nu onder de noemer “tug fanatics” plaatsen. Het was een zeer geslaagd evenement.