U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

“Maritime Leisure” is het thema van de nieuwe GMAP Maritime and Offshore Newsletter

9 april 2018

In april 2018 hebben we de vierde editie van de nieuwsbrief van de GMAP Maritime and Offshore Cluster gepubliceerd. Het thema is “Maritime Leisure”.

Niemand kan gemist hebben dat de laatste jaren zwaar waren voor de tanker, bulk en container operators. Het tegenovergestelde ondervindt de cruise sector, waar de belangstelling voor luxe, bijzondere of expeditie cruises een stijgende lijn vertoont. Ook de markt voor superjachten doet het niet slecht. De jachten worden groter, luxer en digitaler. De ontwikkelingen en trends in de cruisemarkt en de markt voor superjachten zijn te lezen in deze GMAP Newsletter.

           Over GMAP

Global M&A Partners is een samenwerkingsverband tussen meer dan 30 onafhankelijke M&A bureau’s. Het is één van de grootste ter wereld: een internationale vertegenwoordiging  in meer dan 50 landen in vijf continenten. De afgelopen vijf jaar hebben de GMAP bedrijven meer dan 1500 succesvol afgesloten transacties gesloten. De samengestelde waarde van deze transacties bedraagt meer dan € 42 miljard. JBR is de Nederlandse partner binnen het GMAP netwerk.

Binnen de GMAP is een internationaal maritiem en offshore cluster gevormd door acht internationale kantoren met een maritieme en offshore sectorspecialisatie. De samenwerkende kantoren bundelen hun kennis en vaardigheden voor een optimale begeleiding van grote internationale fusie- en overname- en restructuringstrajecten,

JBR vervult een belangrijke rol binnen dit gespecialiseerde cluster.