U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL
EN
FR
DE

Onze Actualiteiten

Vekoma verkocht aan Sansei Technologies Inc.

30 maart 2018

JBR is verheugd te mogen aankondigen dat de aandelen van Vekoma Rides zijn verkocht aan Sansei Technologies Inc.. JBR heeft de aandeelhouders van Vekoma gedurende het gehele proces bijgestaan. In dit proces kwamen voor JBR alle facetten samen. Het is enkele jaren geleden gestart met de ontwikkeling van een business plan hetgeen de opmaat is geweest naar groei en naar de succesvolle opvolging van de aandeelhouder en CEO. In het verkoopproces zelf heeft een zorgvuldige en gerichte selectie van de ideale koper plaatsgevonden. Met Sansei Technologies Inc samen wordt Vekoma Rides de onbetwiste wereldwijde nummer één speler in de Amusement Rides Industry. JBR is zeer trots op dit bereikte resultaat en spreekt haar dank uit naar het Vekoma Team en naar alle betrokken partijen die mee hebben geholpen aan dit succes, waaronder:

  • BarentsKrans als juridisch adviseur van verkoper
  • KPMG Meijburg & Co als fiscaal adviseur van verkoper
  • BDA Partners als corporate finance adviseur van koper
  • NautaDutilh en Paul Hastings als juridische adviseurs van koper
  • EY als due diligence en fiscaal adviseur van koper
  •  

    Klik hier voor de deal flash