U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Onze Actualiteiten

Hongaarse violist maakt een vrolijk feest van het JBR Nieuwjaarsconcert

18 januari 2018

Op zondag 14 januari hebben wij, samen met onze 200 genodigden, genoten van een mooi concert uitgevoerd door het Amsterdam Symphony Orchestra onder leiding van de altijd enthousiaste dirigent Peter Santa. De opbrengst van het concert komt geheel ten goede van het UAF (ter ondersteuning van hoogopgeleide vluchtelingen) en de VU Alzheimer Stichting. De wereldberoemde violist Roby Lakatos maakte er een extra feestelijk gebeuren van. De Grote Kerk van Naarden is dan ook bij uitstek een toplocatie om dit jaarlijks traditioneel terugkerende evenement te laten plaatsvinden. Na het concert was er nog een sfeervol samenzijn met een drankje en een hapje om te toosten op een gelukkig en een succesvol 2018.

Hongaarse violist maakt een vrolijk feest van het JBR Nieuwjaarsconcert 1