U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Onze Actualiteiten

Onno Sloterdijk krijgt belangrijke M&A award

9 januari 2018

Associate partner Onno Sloterdijk heeft de Finance Monthly Deal Maker Award toegekend gekregen voor zijn bijzondere prestaties bij overname van Ojah door Korys. Met deze overname krijgt Ojah de middelen om productiefaciliteiten uit te breiden en een internationale weg in te slaan, terwijl Korys haar duurzame strategie nog meer kan invullen.

De Finance Monthly Deal Maker Award is een belangrijke internationale prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest onderscheidende transacties op het gebied van fusies en overnames, financiering, bedrijfsobligaties, projectfinanciering, aandelen of herstructurering. Lees meer over deze spraakmakende deal in het artikel over Onno Sloterdijk: Dealmaker 2017 Onno Sloterdijk