U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Onze Actualiteiten

De offshore industrie staat centraal in de nieuwe GMAP Maritime and Offshore Newsletter

1 november 2017

In oktober 2017 is de derde editie van de nieuwsbrief van de GMAP Maritime and Offshore Cluster gepubliceerd, met het thema “Offshore Industry”.

De offshore industrie maakt moeilijke tijden door. Met name kleinere bedrijven hebben hier last gehad; er heeft een grote consolidatieslag plaatsgevonden en deze is nog steeds aan de gang. De overlevende bedrijven passen hun vloten en processen aan en sorteren voor om te profiteren van de schaalvoordelen en de verwachte toenemende vraag in de komende jaren. Deze en andere ontwikkelingen zijn te lezen in de GMAP Newsletter.

 

           Over GMAP

Global M&A Partners is een samenwerkingsverband tussen meer dan 30 onafhankelijke M&A bureau’s. Het is één van de grootste ter wereld: een internationale vertegenwoordiging  in meer dan 50 landen in vijf continenten. De afgelopen vijf jaar hebben de GMAP bedrijven meer dan 1500 succesvol afgesloten transacties gesloten. De samengestelde waarde van deze transacties bedraagt meer dan € 42 miljard. JBR is de Nederlandse partner binnen het GMAP netwerk.

Binnen de GMAP is een internationaal maritiem en offshore cluster gevormd door acht internationale kantoren met een maritieme en offshore sectorspecialisatie. De samenwerkende kantoren bundelen hun kennis en vaardigheden voor een optimale begeleiding van grote internationale fusie- en overname- en restructuringstrajecten,

JBR vervult een belangrijke rol binnen dit gespecialiseerde cluster.