U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Onze Actualiteiten

‘Ik vind het belangrijk dat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen’

30 oktober 2017

Ruim een half jaar was de van oorsprong Iraanse Pouya Zarchin trainee bij JBR. Een half jaar van leren en verwonderen.

Pouya Zarchin vluchtte vanuit Iran naar Nederland. Via het UAF, een stichting die hoogopgeleide vluchtelingen ondersteunt bij studie en werk, kwam hij terecht bij JBR. Daar leerde hij als trainee de Nederlandse en internationale zakenwereld kennen.
JBR sponsort het UAF al een aantal jaar, onder meer als hoofsponsor van het nieuwjaarsconcert van Lions Club Bussum. Maar JBR wilde meer doen dan alleen financieel bijdragen en heeft daarom het UAF een traineeship aangeboden. Pouya voldeed aan het profiel en werd aangenomen.

Voor beiden was het een waardevolle tijd; voor JBR was Pouya’s kennis van onder andere de energiesector in Iran een aanwinst, maar daarnaast zorgde hij ook een groeiende betrokkenheid van de medewerkers bij de vluchtelingenpolitiek. Voor Pouya was de kennismaking met het consultancy-vak belangrijk en heeft hij de basis kunnen leggen voor een fantastisch netwerk.

In het blad Brookz vertellen zij over de samenwerking.

Lees het artikel met Ronald van Rijn en Pouya Zarchin.