U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Onze Actualiteiten

Lions steunen Alzheimercentrum en vluchteling-studenten

19 juni 2017

Bussum, 12 juni 2017

De opbrengst van het Lions Nieuwjaarsconcert in Naarden is maandagavond 12 juni overhandigd aan het VUmc Alzheimercentrum en de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Het jaarlijkse nieuwjaarsconcert in de Grote Kerk van Naarden is een initiatief van Lionsclub Bussum-Godelinde.

Dr. Rik Ossenkoppele en Drs. Anita van Loenhoud van het VUmc Alzheimercentrum en Mariette Flipse van de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF ontvingen ieder een cheque van € 12.500 uit handen van Lionslid Bart Orth en Iemke Imhof van hoofdsponsor JBR.

Het VUmc Alzheimercentrum doet wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen dementie en geeft zorg aan patiënten. Het UAF ondersteunt sinds 1948 hoogopgeleide vluchtelingen bij het vinden van een passende maatschappelijke positie.

Lions steunen Alzheimercentrum en vluchteling-studenten

FOTO: vooraan vlnr: Dr. Rik Ossenkoppele en Drs. Anita van Loenhoud (VUmc Alzheimercentrum), Mariette Flipse, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF, Mariette Flipse. Achteraan vlnr: Ronald van Rijn, Pieter Romer en Bart Orth (Lionsclub Bussum Godelinde) en Iemke Imhof (JBR).