U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Onze Actualiteiten

Chimwemwe de Gaay Fortman komt JBR versterken

15 juni 2017

Chimwemwe de Gaay Fortman heeft zich als associate verbonden met JBR. Hiermee haalt JBR een ervaren zakenbankier in huis. Het meest recent gaf zij in de rol van Managing Director leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor het aanbod van restructuring diensten in de agrarische sector.

 

Chimwemwe de Gaay Fortman werkt sinds 1995 in de financiële sector. Bij de Rabobank, de Nederlandse Financierings-Maatschappij voor Ontwikkelingslanden FMO en ABN AMRO heeft ze een track record opgebouwd in deal originating, complexe financieringen, financial advisory, (re)structuring en risk management.

 Chimwemwe de Gaay Fortman komt JBR versterken 1

De Gaay Fortman hecht veel  belang aan de kruisbestuiving tussen de disciplines binnen JBR. Ook de sectorfocus die JBR bezigt is voor Chimwemwe de Gaay Fortman een pré. Ze heeft veel ervaring in de food en agri sector en zal haar kennis en kunde van deze sector bij JBR inbrengen. Ook haar ervaring met projecten in duurzaamheid en innovatie is van grote waarde voor JBR.

 

Naast haar werk bij JBR heeft Chimwemwe de Gaay Fortman een tweetal bestuursfuncties. Ze is Member of the Supervisory Board van het BiD Network Foundation, deze stichting verbindt ondernemers in opkomende markten met investeerders door het versterken van hun business propositie. Verder zit ze in het bestuur van Society for International Development, een platform om te discussieren over een succesvolle internationale samenwerking en ontwikkeling. Naast haar commitment voor impact investing zet ze zich graag in voor de moderne kunst.

 

JBR kan samen met Chimwemwe de Gaay Fortman haar food en agri advisering verder uitbreiden en financial advisory een verdieping geven. Chimwemwe de Gaay Fortman opereert vanuit het kantoor van JBR, het Rond 6a te Zeist.

 

Lees hier het artikel op Consultancy.nl