U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Onze Actualiteiten

JBR behaalt ISO 9001:2015 certificaat

18 april 2017

In maart 2017 heeft JBR glansrijk het ISO-9001:2015 certificaat behaald. Met de toetsing aan de nieuwe ISO-normen is bewezen dat wij met ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoen aan de meest recente en strenge kwaliteitseisen. Zonder aanmerking of tekortkoming!

Een aantal highlights met betrekking tot kwaliteit binnen JBR

  • Al bijna 20 jaar ISO-gecertificeerd
  • De gemiddelde klanttevredenheid in 2016 bedroeg een 8
  • Lid van de ROA
  • Hoogwaardig kwaliteitssysteem
  • Voor turnaround professionals met een aantoonbaar trackrecord en ruime ervaring geldt de EACPT-certificering. De Managing Partner is hiervoor gecertificeerd.

 

De nieuwe normering kent een bredere opzet waarbij er meer aandacht is voor onder andere risicomanagement, stakeholdersmanagement, leiderschap en commitment. Aspecten die bij JBR geborgd zijn in meerjarenplannen en het kwaliteitmanagementsysteem.

 

Het kwaliteitssysteem gaat uit van het principe ‘continu verbeteren’ aan de hand van de PDCA-methode. Door regelmatig ons kwaliteitssysteem en onze processen onder de loep te nemen en te leren van onze ervaringen, blijft de kwaliteit op hoog niveau en wordt de intrinsieke waarde verhoogd.

 

JBR behaalt ISO 9001:2015 certificaat

 

 

JBR benadert het begrip kwaliteit vanuit de klant. De klanten van JBR bepalen de kwaliteitseisen en oordelen over de producten en diensten. Om te kunnen peilen of de ervaringen van klanten voldoen aan de verwachtingen, worden opdrachten met klanten geëvalueerd. De resultaten van deze evaluaties worden gebruikt om de dienstverlening van JBR verder te optimaliseren en om te leren van desbetreffende ervaringen.

 

De gemiddelde klanttevredenheid in 2016 bedroeg een 8.

 

De kwaliteit die JBR wil uitdragen en uitstralen wordt ondersteund door het lidmaatschap van JBR Management Consultants van de ROA, de branchevereniging voor Nederlandse management consultancy bureaus. Om de kwaliteit die JBR levert onafhankelijk vast te stellen, is certificering een belangrijk middel.

 

Lees het bericht over het behalen van het ISO-certificaat op Consultancy.nl.