U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Onze Actualiteiten

Ronald van Rijn lid van de European Association of Certified Turnaround Professionals

5 juli 2016

In juni 2016 is JBR managing partner Ronald van Rijn lid geworden de European Association of Certified Turnaround Professionals (EACTP).

 

De EACTP is een onafhankelijke organisatie met als doelstelling een Europees accreditatie programma op te stellen voor alle turnaround professionals over het gehele continent.

Het programma is gericht om turnaround te bevorderen door het leveren van een Europese certificering op basis van de Turnaround Management Association (TMA) Global Certified Turnaround Professional ( CTP) programma. JBR was al lid van de Turnaround Management Association.

 

Alleen turnaround professionals met een aantoonbaar trackrecord en ruime ervaring kunnen zich laten toetsen en het EACTP-certificaat behalen. Met deze EACTP accreditatie heeft JBR een “keurmerk” van kwaliteit in de turnaround- en herstructureringspraktijk verworven en biedt het potentiële klanten de verzekering van ervaring in turnaround projecten.

 

Het certificaat is een erkenning voor de restructureringspraktijk die JBR heeft opgebouwd vanuit een onafhankelijke positie, waarbij JBR geen financiële belangen heeft bij de bedrijven en ook met banken en andere financiële instellingen onderhoudt JBR geen formele banden.