U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Onze Actualiteiten

Cheques van Lionsclub Bussum

8 maart 2016

Op 8 maart 2016 konden Barth Orth en Ronald van Rijn van Lionsclub Bussum Godelinde ieder een cheque van 12.500 euro overhandigen aan respectievelijk Philip Scheltens van het VUmc Alzheimercentrum en Mariette Flipse van de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Het bedrag is bijeengebracht met het nieuwjaarsconcert dat op 10 januari plaatsvond in de Grote Kerk van Naarden. Dit goede-doelenconcert is een jaarlijks initiatief van Lionsclub Bussum Godelinde, in samenwerking met JBR Managementadviesbureau.
Het UAF is een initiatief van de Nederlandse universiteiten. Het UAF begeleidt vluchteling studenten bij hun studie en bij het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten.