U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

NL | EN

Onze Actualiteiten

Onno Sloterdijk sluit zich aan bij JBR

1 februari 2016

Onno Sloterdijk, voormalig Head of Private Equity van KPMG Corporate Finance sluit zich per 1 februari 2016 aan bij JBR.

JBR is een onafhankelijk adviesbureau voor Strategy, Corporate Finance & Restructuring vraagstukken.

Onno Sloterdijk heeft ruim 23 jaar ervaring op het gebied van Fusies en Overnames, Private Equity transacties, Management Buy-Outs en aantrekken van groeikapitaal. Onno heeft zich vooral gericht op mid-market transacties en heeft een omvangrijk netwerk opgebouwd van financiële investeerders in binnen en buitenland. Onno versterkt de sectoren van JBR, zoals Offshore, Maritiem, Food & Agri, Energie & Environmental Services en Zorg en Wonen met zijn specifieke ervaring en netwerk in Private Equity.

JBR kan met het internationale netwerk van Global M&A en samen met Onno haar onafhankelijke Corporate Finance advisering verder uitbreiden. Naast de reguliere advisering bij koop- en verkoopprocessen, richt de advisering zich bij management buy-outs. Daarnaast is onderscheidend de langjarige betrokkenheid bij het realiseren van waardecreatie en het kunnen functioneren als sparring partner voor management teams bij private equity investeringen. Onno Sloterdijk opereert vanuit het kantoor van JBR, het Rond 6a Zeist
——————————————————————————————————————————————————

Noot voor de redactie:
Voor nadere informatie over de samenwerking kunt u contact opnemen met R. van Rijn,
Managing Partner van JBR of I. Imhof, Manager Bedrijfsvoering. Voor informatie over JBR kunt
u terecht op www.jbr.nl